Hi all,
I fairly new to Crystal, and hoping someone could help me out with a problem I seemed to have run into.
I am using Crystal XI, with ODBC.
I basically just need this:
If ISNull({CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM.Rate_Table_Labor}) or
trim({CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM.Rate_Table_Labor})=""
Then "EMES"
else
{CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM.Rate_Table_Labor}
put into this SQL statement:
SELECT "PRT_CURRENT__TIME"."Units",
"PRT_CURRENT__TIME"."Job",
"PRT_CURRENT__TIME"."Extra",
"PRT_CURRENT__TIME"."JC_Cost_Code",
"PRT_CURRENT__TIME"."Date",
"PRT_CURRENT__TIME"."Pay_Type", "PRM_MASTER__EMPLOYEE"."Employee_Name", "PRM_MASTER__EMPLOYEE"."Department", "CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM"."Rate_Table_Labor", "PRT_CURRENT__TIME"."JC_Category", "BLS_STANDARD__RATE_TABLE_DETAIL"."Unit_Price"
FROM
(("PRT_CURRENT__TIME" "PRT_CURRENT__TIME" INNER JOIN "CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM" "CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM" ON ("PRT_CURRENT__TIME"."Job"="CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM"."Job") AND ("PRT_CURRENT__TIME"."Extra"="CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM"."Extra")) INNER JOIN "PRM_MASTER__EMPLOYEE" "PRM_MASTER__EMPLOYEE" ON "PRT_CURRENT__TIME"."Employee"="PRM_MASTER__EMPLOYEE"."Employee") INNER JOIN "BLS_STANDARD__RATE_TABLE_DETAIL" "BLS_STANDARD__RATE_TABLE_DETAIL" ON ("PRT_CURRENT__TIME"."JC_Category"="BLS_STANDARD__RATE_TABLE_DETAIL"."Category") AND ("CNC_ACTIVE__CONTRACT_ITEM"."Rate_Table_Labor"="BLS_STANDARD__RATE_TABLE_DETAIL"."Rate_Table")
WHERE NOT ("PRT_CURRENT__TIME"."Pay_Type"='Accrual' OR "PRT_CURRENT__TIME"."Pay_Type"='Other') AND ("PRT_CURRENT__TIME"."Date">={d '2009-04-05'} AND "PRT_CURRENT__TIME"."Date"<={d '2009-04-11'}) AND "PRT_CURRENT__TIME"."Job" LIKE '__-______-__'
So it will replace those nulls or blanks with "EMES" before it starts looking up on the "BLS_STANDARD__RATE_TABLE_DETAIL" table.
Hope that makes sense, but let me know if you have any questions I can answer to help clarify.
Thanks for any help you can offer!