Data Connectivity
 Crystal Reports Forum : Crystal Reports for Visual Studio 2005-2015 : Data Connectivity
Message Icon Topic: Help, one to many link problem on Win7 Post Reply Post New Topic
Author Message
mvaughn
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 09 Oct 2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 16
Quote mvaughn Replybullet Topic: Help, one to many link problem on Win7
    Posted: 01 Feb 2010 at 12:54pm
I have a vs 2005 app that was designed on an XP box that is now being coded and built for deploy on a Win7 box. A number of reports use a one to many link.  On the XP box reports are fine in VS and ran after being built and deployed from the Win7 box.  Now here is the strange thing from the Win7 box in VS and as an installed application whrn I try to run the reports from viewer I get
crystal reports link order requires one to many configuration which is not supported and also invalid argurment.  When i run the same report and params on the XP box all is well. I have installed the sp and vista update for vs on the Win7 box.  On other computers when it is not my user it prompts for login but will not connect to sql.  Any help would be great.
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.047 seconds.