Data Connectivity
 Crystal Reports Forum : Crystal Reports 9 through 2016 : Data Connectivity
Message Icon Topic: Not uploading new data Post Reply Post New Topic
Author Message
jonahbosworth
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 10 May 2018
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 1
Quote jonahbosworth Replybullet Topic: Not uploading new data
    Posted: 04 Jun 2018 at 7:14am
I have been working on this report for the past couple weeks, and it runs on 2013 SAP Crystal Reports, but it will not run on my crystal viewing software. I have tried to un-select the save data with report, which causes the report not to even open in the viewer, it has the discard saved data on open, still doesn't load new data so not sure what is wrong, or what i need to change.



Edited by jonahbosworth - 04 Jun 2018 at 7:15am
JBoz
IP IP Logged
hilfy
Admin Group
Admin Group
Avatar

Joined: 20 Nov 2006
Online Status: Offline
Posts: 3628
Quote hilfy Replybullet Posted: 22 Jun 2018 at 4:49am
Which viewer are you using?

-Dell
Proviti, Data & Analytics Practice
9-Time SAP BusinessObjects Partner of the Year.
www.protiviti.com/US-en/data-management-advanced-analytics
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.047 seconds.