Data Connectivity
 Crystal Reports Forum : Crystal Reports 9, X, XI, 2008, 2011 : Data Connectivity
Message Icon Topic: CR XI - ODBC (ADO) connection in sub report Post Reply Post New Topic
Author Message
Pinion
Newbie
Newbie


Joined: 09 Sep 2010
Online Status: Offline
Posts: 1
Quote Pinion Replybullet Topic: CR XI - ODBC (ADO) connection in sub report
    Posted: 09 Sep 2010 at 12:42pm
Hi, thanks for looking.

I've got an issue with a CR XI based report presented in Infoview.
The report uses two procs to pull data, the contents are linked on an ID key.

One is content, the other is just a lookup proc.
The lookup content is presented as a sub report.
In setting the data source two sources were given by CR even though both procs run on the same server and DB.

The report goes out to infoview fine, I log the CMC and set the password and username and clear the prompts to allow user choice.


When the report is ran two prompts are displayed from the first proc, and the second proc asks for logon credentials. Normally all credentials are set via the CMC but for some reason CR will not let me set credentials (or even holds the credentials from the main report) and so entering the credentials again allows the report to work.

I find it strange that the CR data source would set two data sources as such and will not let them combine...


I've verified database on both reports and set the username and pass in both main and sub report, in fact inside CR preview the report works great, it's only failing inside infoview when asking for logon info.


The reports use an ODBC (ADO) connection to a SQL 2005 instance.
Any help would be appreciated.
Thank you.
IP IP Logged
Post Reply Post New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot create polls in this forum
You cannot vote in polls in this forum



This page was generated in 0.031 seconds.